Followers

Thursday, December 19, 2013

GA:- Ibu Rafif first GIVEAWAY!

Salam...
Wah lama giler manyepi diri yek..
tetiba muncul join GA... 

Kali ni aku nak join GA yang ibu Rafif a.k.a Mimy buat.. 

Bila GA, mesti ade syaratnya kan.


Ok, ni dia antara syarat-syarat yang Mimi listkan:-

1) Follow blog mimi

2) Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar
3) Terangkan la tentang situasi gambar tersebut
4) Once dah joint, sila tinggalkan jejak di ruangan komen blog Mimi.
 
Hadiah ada 4, 1st prize and 3 hadiah saguhati. 
Korang boleh klik SINI ye kalau nak tengok hadiahnya. Menarik bukan..??

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 

So aku pertaruhkan gambar nie 

~Si adik sibuk dengan mainan gantungnya dan si kakak pulak sibuk dengan basikalnya. Situasi ni laki aku wassap sebelum dia hantar anak-anak ke rumah Mak pengasuh diaorang dengan caption "rumah dah boleh buat TASKA"~

5 comments:

Cik Puan Mimi said...

Hehehe. Omei sgt dedua dok main. Tp elok la org kate. Main sekali. Jimat masa kite nk melayan kan. Heheh
Tq joint ga kite. ;)

Mommy_Cha said...

bhahahahha.
sok nak hantar anak g taska ni
:)

Mommy_Cha said...

bhahahahha.
sok nak hantar anak g taska ni
:)

DYatie said...

Good Luck!

Siti Asiah said...

Asiah folo sini...thanks sudi folo blog Asiah...;)

Asiah ltak link blog NI KT BLOGLIST Asiah...salam kenal ye...;)

:::Klik, klik, klik....:::