Followers

Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan...

Alhamdulillah, malam nie adalah terawih pertama petanda bermulanya bulan mulia bulan Ramadhan... tapi saya tak pi terawih malam nie...teruk betul la ini budak...huhuh...So saya nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua rakan-rakan blogger semua.. Semoga bulan nie diberi seribu kerahmatan dan kemulian pada kita semua.. Dan sama-sama kita tingkatkan segala amalan-amalan kita dan supaya Allah memberkatinya... Amin...  
Syawal dinanti Ramadhan dirai...

Monday, July 25, 2011

Selamat Hari Isnin....

Tup-tup dah hari Isnin hari nie yek...
Rase tak puas duk rumah cuti 2 hari...huhuhuh..
Janji nak citer pasal bola Malaysia Vs Chelsea hari tu pun belum buat lagi entry kan..
Tapi xde ape pun nak citer pasal perlawanan tu...
Walaupun Chelsea menang 1-0 tapi sebenarnya gol tu gol kontroversi jer tau..
Kalu diperhatikan bola tu tak masuk pun..
Tapi xper la, janji peminat setia Chelsea puas hati la dapat tengok pemain kesayangan diaorang...
Huhuhuuu..

Ada beberapa keping gambar saya tangkap tapi dalam telefon En Suami plk..
So gambar tu nanti2 la sy update...Lagipun gambar pemain2 tu xde la cuma gambar saya wif my En suami jer la...

Hari nie pulak datang keje macam biase...
Dah tahu rutin ape yang kene buat, sebab rutin yang lebih kurang same jer setiap hari...
Hari dah 25 July 2011, sape2 yang sambut besday hari nie, hepi besday sume yek...
Semoga panjang umur dan murah rezeki...
Pada sape2 yang menyambut ulangtahun perkahwinan @pertunangan, selamat melayari bahtera yang dibina dan berkekalan sampai akhirnya....
Hari nie Isnin terkahir untuk bulan July 2011, sebab next dah masuk bulan Ogos 2011, dan umat Islam akan menjalani ibadat Puasa selama sebulan..
Tak sabar rasanya nak tunggu bulan Ramadhan nie kan...
K, tu ajer untuk mase nie...
Nak sambung keje pulak,...
Daaaaa

Thursday, July 21, 2011

Malaysia VS Chelsea...


Lintas langsung dari Stamford Bridge Stadium...**betul ke ejaan mcm tu ek..ah, lantak pi la..hu3**
Perlawanan antara Malaysia Vs Chelsea...
Berita selanjutnya dilaporkan pada next entry....
Daaa...


~Ai mesti la sokong Malaysia..Sebab saya bukan peminat Chelsea ok...Manchester United & Malaysia tetap dihati...lalala~

Kejapnya masa berlalu...

Pejam celik..pejam celik hari ni dah hari Khamis, 21 July 2011...
Lagi 10 hari kita nak masuk bulan Ramadhan...
Kejap jer kan masa berlalu...
Hari nie pulak genap 3 tahun aku bekerja kt company aku sekarang nie..
Wah rase macam baru jer semalam aku masuk keje snie...Huhuhuhu....
K la sambung keje dulu...
Banyak keje pulak sekarang...
Mentang-mentang gaji naik..huhuhuhu.
K la...daaaaaaaa

Wednesday, July 20, 2011

I'm fall in love with him agains....

 Lee Min Ho.. U make me fall in love with u again...
Oh noooo...