Followers

Thursday, July 8, 2010

sukanya hati.....

heyyyy u olls....

Tetiba bos panggil aku masuk bilik dia...

Boss: Nurul, mari sini kejap....
Nurul: Ok,...Kejap....
Boss: Tutup pintu n duduk dulu....
Nurul: Dalam hati ada cinta....eh2 ape aku mengarut nie...huhu ( in my heart said, nie mesti nak naik gaji aku nie...hihihii..:) Dah leh agak dh.... )
~banyak lg la bos ckp dgn aku 2.. Xkan nak tulis sume kn.. penat wooo....Huhuhuhu...~
Kuar2 jer bilik nie, terus g buka blog n klik pada new post then... Jeng..jeng...
Gembiranya dalam hati bila gajiku naik... Terima kacih Booosssss..... U r great BOSSS la....hihihiihih....


~ Salary Increment~
 
Patut la this week sakit kepala jer.... Rupa-rupanya nk naik gaji....hahahhah...Tp skrg sakit lagi la... Xtahu kenapa... Ubat dah makan, but still sakit2 lagi..... Semalam balik keje berdenyut-denyut kepala nie....Nasib my hubby balik keje awal semalam... ~I LOVE YOU~....Suh dia masak jer tapi alih2 aku jugak yang masak sbb pening tu dah kurang sikit n macam kesian pulak kat dia blik keje kne masak tp bini sakit kepala sempat lagi tgk BENCI BILANG CINTA....hahhahaha

N3 hari nie hati ku GEMBIRA... No tension tension lagi.... Harap leh jalankan tanggungjawab kerja ni dgn penuh berkaliber....hihihihihi...

4 comments:

nanonano said...

dah naik gaji pun sakit kpl ke??
ke sbb xtao nk perabehkan duit kt mane??
hahhaha :p

Mrs Cinderella said...

hahhahha...bkn mcm 2 la cik nanonano a.k.a mommy si awang dondeng... Mmg sejak 2 menjak kebelakangan nie kepala nie sakit n berdenyut2..xthu la knp..g klinik pn doc ckp tekanan darah ok jer..tp last month la g..this month lum lg...hihihiih... tp dh feed-up nk g klinik, asyik2 bgi ubat yg sme jer....huh...
lg stu bkn skit kpla pikir nk hbs kn duit kt mne tp sakit kpla masuk gaji jer duit dh habs,..hahahah

iedayah said...

gaji +,jgn keja + gk da r yang..hihi..btw,congrates..

Mrs Cinderella said...

iedayah: huhuhu...Alhmdulillah gaji jer tambah tp keje stkt nie xde tmabah lg...hihihihihi...anywy tq yekk..

:::Klik, klik, klik....:::