Followers

Tuesday, August 16, 2011

16 Ramadhan, Alhamdulillah dengan rezeki drp-Nya..

Syukur, 16 hari berpuasa dan 16 hari jugak aku berpuasa...
Insyaallah, puasa tahun nie cukup 29/30 hari...
Semalam balik terawih, terus ajak suami g klinik sebab nak comfirm ape yang sy test semalam..
Alhamdulillah, semalam kat klinik test balik, then dengan terang nya 2 jalur line tu terserlah....
doktor cakap mmg positif, now ai dah nak masuk 5 minggu kalu ikut perkiraan doktor la..
harap-harap sume selamat sampai cukup bulannya...

***doa-doakan lah sumenya selamat yek kawan-kawan..aminnn***

5 comments:

nanonano said...

alhamdulillah, xsbr nk tggu baby 2012 tuhh.. heheh take care okeh :)

nolyndila said...

tahniah kak nurul..akhirnya,setelah lame akak tggu2..jga diri n baby ^_^

Mr n Mrs Zaidi said...

nanonano:-
amin...syukur...tunggu yek..nnt leh kawan dengan abg mika...ok2..tq yek sis...

Mr n Mrs Zaidi said...

nolyndila:-
tq dear...rezeki bulan pose..harap2 selamat sumenya..amin...ok i will, doa2kan yek...

Mr n Mrs Zaidi said...

nolyndila:- knp akak xleh nak masuk blog awak ek..??

:::Klik, klik, klik....:::