Followers

Friday, September 13, 2013

Anak :- Fenomena gaya posing Daaliyaa..

Malas nak tulis panjang... 
Jom layan picture kakak Daaliyaa... 
Now dia dah nk masuk 1 tahun 5 bulan Ahad nie... 
Macam-macam akal dan ragam ini budak tau...










Suka benor kecik kan mata dia time nak tangkap gambar..
Pastu suka tunjuk no 1. Tapi yang benornya dia nak buat PEACE tapi tak pandai jadi la 1 Malaysia..
So tu la gaya posing dia bila ambil gambar...

p/s: Dah pandai mengamuk bila dia nak sesuatu...hohoho

4 comments:

mama ila said...

hehehe..cute dia posing buat mata cenggitu.... =)

e k i n ♥ y u s r i said...

pandai die posing...

Umi Qi said...

Bijak betul dia posing :)

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

:::Klik, klik, klik....:::