Followers

Thursday, March 20, 2014

Alhamdulillah... Di beri peluang yang ke 3...

As salam...
Pejam celik pejam celik dah nak habis bulan 3 kan..
Last entry sebulan yang lalu...
Permulaan untuk entry terbaru, aku nak kongsi citer gembira dengan korang semua...
Alhamdulillah, dengan izin dan peluang yang Allah kasi, aku peknen lagi...
Mula-mula tahu memang macam tak caya, tapi bila dah gi scan tengok baby dah besar, dah aktif rase macam seronok....

...Sekali test terus double line, jelas dan nyata pulak tu...


...My little baby....


...Perut ku yang dah makin membesar...

5 comments:

aYda said...

Alhamdulillah...rezeki Allah...tahniah for both of u :)

umie shahidah said...

fuh3.... mmg rezeki ni nurul... take care..

mama ila said...

tahniah =)

Siti Asiah said...

Tahniah...;)

Hayani Mhd Nor said...

Assalamualaikum dan salam perkenalan. Jemput singgah di http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info vitamin n suplemen produk Shaklee

:::Klik, klik, klik....:::