Followers

Tuesday, October 28, 2014

Olaaaaa....ehmmm ehmmm..

Assalam
Hi korang..
Kenal lagi tak aku nie...??
Sekarang aku dah jadi mak anak 3 dah.
Harap ade la yang masih kenal dan sudi baca blog ikan bilis mata hitam aku nie yek.
Sian blog aku nie dah macam rumah hantu tak bertuan kaedahnya.
Tuannya main ramai anak makin malas nak update blog nie.
Malas ah nak taip panjang-panjang meh nak perkenalkan baby no 3 aku yek.
Mana yang follow fb or ig aku dah tengok dah kot..

Ni la dia bunga no 3 dalam hidup aku....




setiap tahun bertambah ahli keluarga.... meriah ko..kilang setiap tahun operasi...muahhahahah


3 comments:

mommycha a.k.a kak jenab said...

kilang cukup kakitangan sokmo.
production on la sokmo hehehehe
takpe deh rezeki tu :)
esok lusa tgu duit hantaran saje yek nurul? hihihihi

Siti Asiah said...

tahniah dapat bebi gurl...;)

umie shahidah said...

tabik2..hihi... gudluck tuk jaga 3ank dara..

:::Klik, klik, klik....:::