Followers

Wednesday, April 4, 2012

MENANTI HARI JER...

salam uolssss....
bersawang, berhabuk blog aku nie...
almaklum la, empunya blog nie pemalas nak hapdate...
lagi-lagi sekarang sarat membawak perut hok dok berapa nok besar sangat...lalalalala..
aku sekarang dah 38 week plus plus...
so sekarang menunggu hari untuk menanti kehadiran si kecil dalam perut aku la..
entry entry lepas aku banyak citer pasal masalah dihadapi ketika diakhir-akhir mengandung nie kan..
sekarang so far sume dah ok,,syukur sangat...harap-harap sampai bersalin la..
sape-sape yang follow FB, last week aku dalam dilema nak bersalin kat mana..
so sekarang keputusan dah dibuat...
aku bersalin kat Selangor nie jer...
dan hospital paling dekat dengan aku adelah hospital Serdang jer..
mula-mula plan nak balik kg, so aku dah apply cuti siap-siap dengan bos..
nasib bos lepas, sepatutnya cuti tu bermula 2 April 2012, tapi disebabkan aku tak jadi balik kg, so cuti tu aku holdkan dulu, so datang ofis seperti biase la....
entry nie pun aku taip kat ofis la...hihihihihi..
aku akan start cuti bila aku rase betul-betul tak larat nak datang keje or aku dah bersalin..
sebab sekarang pun, pergi balik keje laki aku yang hantar, kat ofis pun keje tak banyak..
cume sakit pinggang jer la asyik duduk depan pc nie..tak boleh nak baring macam kat rumah...tapi takpe, orang cakap nanti senang nak bersalin...hihihihi..harap- harap gtu la..
lagipun kalu duk rumah takde sape-sape, kalu sakit susah jugakkan....
kalu datang ofis nie, at least de jugak budak2 ofis yang boleh tolong....
sekarang duk menghitung hari bila la nak bersalin..duk cakap dengan baby nie, suh dia kuar cepat-cepat..tak sabar nak jupe dia..hihihi...
esok ade check up lg..dah la appoinment kul 10..tak tahu nak apply 1/2 day ker or nak bgthu bos masuk lmbt sikit...dilema2..hahahahah..sekarang dah check up seminggu skli..penat wei, tapi lucky la klinik desa tu orangnya tak ramai sangat lebih-lebih lagi hari esok hari Khamis..hihihi..
ok la nak sambung kejer....nanti kita jupe lg... daaaaa

6 comments:

Riny said...

semoga selamat lehirkan si kecik dgn mudah nak nye..ameenn..:)

aTy _faRed~ said...

same macam akak..dah 38 minggu..nak gi keje malas..nak dok umah sorang2 pon boring gak..so..datang jer ar opis walaupon kerje memang tak de dah..semua dah hand over pada member lain...apepon..doa agar2 kite same2 dipermudahkan..aminnn...:)

Mr n Mrs Zaidi said...

RINY:-

TQ...INSYAALLAH SIS....

Mr n Mrs Zaidi said...

ATY_FARED:-

HUHUHUH..TU LA PASAL SIS...
HARAP BEGITU LA..DH BERSALIN NANTI INFORM LA YEK KAK..INSYAALLAH..HARAP DIPERMUDAHKAN..AMIN...

izan mama mia said...

mg dapat bersalin dgn selamatnya...
hai singgah cni , salam kenal

Mr n Mrs Zaidi said...

izan mama mia:- tq yek sis..hopely mcm tu la...salam kenal..

:::Klik, klik, klik....:::