Followers

Thursday, October 24, 2013

A.D.A :- Anak Dara Aku...

Entry nie bergambar udah la... 
bak kata kak erin kita, 

"Nurulhidayat Haji Razali ko up muka sendiri hari2 kt blog pun xpe, asal berupdate..akak rela tgok muka ko je..hahaha"

so meh la aku tayang gambar anak dara aku udah la dulu yek..
kan letak gambar aku korang muntah pulak nak nengoknya..hihiih
 
 

















11 comments:

mrs kayrul said...

betul2 ko balas dendam nurul...puas tengok gambar anak2 nie,....maknya bila lagi plak...larik....

erin said...

eh daarisaa ni kan macam muka yunan anak ceeramoon pulak ku tengok

Nadt said...

Comey2nye..geram..ni buat xsabo nak ada anak gugurl plak. Confirm mamanya train jadi princess..hiiii..

Mr n Mrs Zaidi said...

mrs kayrul :- maknya xyah dulu la...nnt muntah plk korang nak ngadap..hahahha...

Erin :- yunan??? ceeramoon tu sape kak???

Mr n Mrs Zaidi said...

nadt:- xleh nak train jdi princess sbb anak dara ku nie ganas dan lasak,,huaaa...abes ayahnya mau boboy skli kuar gegel acaner tu..

Haslinda Sadiken said...

copy paste muka akak long laa adik...

Mr n Mrs Zaidi said...

haslinda sadiken :- mmg sebijik mura diaorg nie..kalu besar2 org mesti ckp kembar...cuba adik jer gelap sikit kulit nya..

Umi Qi said...

Comel2 anak-anak nurul haishhh sonok yer dah ada anak 2...terhibur tgk keletah diorg satu2 kan nurul :)

DYatie said...

Muka adik kalau tak pakai dress auntie lupa dik oii awk tu gugurl. Haha.

Ilya Melissa said...

insyaallah tak muntah tengok gambar maknya..hihi..serius comel dua beradik ni tau ;)

Mr n Mrs Zaidi said...

Umie Qi :- Tq jue...comel macam bonda dia kan...ahakkk...hahah... jom2 meh follow team kami...

Dyatie:- hahah..thu xper..sume org ckp gtu..sian adik yek...dh ler skrg dh botak chin lg la mcm boboi kn...

Ilya Melissa :- nanti kita up entry gmbr kita jer..hahah.. tq ilya.

:::Klik, klik, klik....:::