Followers

Thursday, October 24, 2013

Suamiku dan "kekasih cerahnya"...

dan alang2 nak hapdate kn...
meh nak share picture "kekasih cerah" laki aku.... 



 kekasih cerah pertama.. DAALIYAA..

 kekasih cerah kedua.. DAARISAA..





  kekasih cerah ketiga dan keempat..
MOTOR & KERETA...
 **padahal keta tu bos dia yang kasi tapi tetap dia syg keta tu....**

Senyum lebar jer dengan kekasih no 3 dia nie...



Tapi aku tetap ISTERI pertama dan terakhir....
huahuahuahuahua...
ke ade hati laki aku nk yg ke 2 3 4..
Langkah mayat aku dulu la yek....
huahuahuhauhuahauhuha..
 

8 comments:

Allene said...

kekasih no 3 tu cun la... uhuhuh teringin nak ada 1...

SweetLikeWhat said...

amaran last sekali yang tak menahan tuh..hahaha..lawak mu ni nurul oii

Mr n Mrs Zaidi said...

Allene :- beli jgn xbeli...hahahha..kalu suami nk beli jgn kasi...hahahah...

Anez:- hahahha...amaran tu mesti nez..kalu idop kan nnt cri pasal plk..hahahah

Umi Qi said...

Hahahahhahha kelakar mama nurul nih tau.....amaran tuh kelakar hahahhahahha

♥ ROS ♥ said...

Amboi amaran dia... Xtakut punya asben..hahahha...
Garang tapi dalam hati ada taman :p

cikpingu said...

byk dh kekasih die...hehehe

mrs kayrul said...

amboi ramainya kekaasih dia...

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii rambut kiting tuu..comell!!hihihi..

:::Klik, klik, klik....:::