Followers

Wednesday, July 6, 2011

Blogger pemalas...

Aku la blogger yang pemalas untuk meng"update blog sendiri..
Banyak citer nak kongsi tapi macam dah loss nak create ayat kat blog nie..
Dulu janji tak mau abaikan MR & MRS BLOG nie lagi...
tapi janji tinggal janji jer kan...
Ape daaaaa...

Tapi walaupun aku xupdate , aku still tgk perkembangan baru rakan2 blog skrg... 
Tapi semakin hari dunia blog nie mcm bosan plk..
huhuhuuh..
ok la nie dlu untuk entry pertama bulan July...
Nnt aku update lagi yek... 
daaaaaaaaaaa...

2 comments:

Ummi Rania Raffel said...

update2..heeeee.. salam kenalan..

Mr n Mrs Zaidi said...

Ummi:- nie duk pulun update la nie sis..hihihihi..salam perkenalan...

:::Klik, klik, klik....:::