Followers

Thursday, July 7, 2011

Si Isteri yang xde keje....

Sekadar bikisan hari nie untuk tatapan umum...
~~cewah, ayat xleh blah langsung...hikhikhik..~~
Ni lah hasilnya bila si isteri kebosanan duduk kat rumah...

Gambar pertama:-

Di ambil semasa sang suami sedang membasuh keta a.k.a bini kesayangannya weekend lepas...
Duk godek-godek internet tengok macam mane nak pakai pashmina or shawl,
so dah puas godek, belek, masuk bilik ambil pashmina aku try la buat pulak..
Tunjuk kat Sang Suami, buat tak layan jer...hukhukhuk..sedeh...
So korang layan jer la gambar aku si poyo nie yek... 
**sebenarnya xtahu nak buat entry ape..hikhikhik**



Gambar Kedua:-

Di ambil ketika sang suami sedang kusyuk menonton perlawan bola sepak Kelantan VS Sabah malam tadi, manakala sang isteri kabosanan sedang kusyuk melayari internet....
Misi yang sme seperti weekend lepas...
Jugak tidak dilayan oleh sang suami....huaaaaa..menciiiii ai tau..
korang tgk jer la budak poyo nie yek...
**Bajet ayu la tu kan...hohohoh**


~Sape yang follow aku kat Fb mesti dah nak termuntah tengok gambar aku nie...uwekuwekuwek..~

ok daaaaaa

8 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ayu gitu!

Mr n Mrs Zaidi said...

puan sue:- ayu ker...mekacih la...hihihi..nnt dtg umah sy kasi coklat yek...

Ummi M.I.M said...

kakpa pun dah bertimba2 muntoh nih.. hahahha lariikkkkkksss

eKa said...

comel.lite tak pandai pakai camni tawwwww.

Mr n Mrs Zaidi said...

KAK PA:-

HAHAHHA..JAHATTTTTTT....APE2...
TAPI STILL MMG CUTE COUSIN AKAK NIE KAN..LALALALALALALA....
~MASUK BAKUL ANGKAT SENDIRI NIE~

Mr n Mrs Zaidi said...

KAK EKA:-

COMEL KERRR...MEKACIH LA..
SAYA PUN BUKAN PANDAI SGT SIS...
NIE PUN JENUH GODEK2...

izyansyazwani said...

pandai dia pakai tudung,,meh ajar yan pulak..hehe

Mr n Mrs Zaidi said...

IZYAN:- HAHAHA..BOLEH JER TP NNT TERTELENG2 LA KEPALA YAN TU...AI PUN BUKAN PANDAI SGT, MULA2 OK PASTU K.O...

:::Klik, klik, klik....:::