Followers

Thursday, July 14, 2011

Tag:-Mega Giveaway By Yana & Cik Putih

Salam dan Selamat Pagi Khamis sume...
Hari nie saya ke tag oleh Pn Izyan Syazwani Kharudin untuk satu giveaway (GA) iaitu  
Nie GA yang ke berapa yek saya join...ehmmm if i'm not mistake yang ke 4 kot...
Ingat-ingat lupa la..
Untuk GA nie dianjurkan oleh blog Cik YanaCik Putih...
Kedua-dua blogger nie baru jer saya follow n kenal...
So tambah lagi la kenalan saya dalam dunia BLOG nie...
Macam mane nak join giveaway nie, jom scroll ka bawah nie... Senang jer tau...



 (",)



Mula-mula sediakan bahan-bahan memasak ingat nie rancangan memasak ker Pn Nurul...!!!???:- 


Letakkan banner GA nie kat entry anda. Like this...


~Klik Banner nie kalu korang nak join~


Syarat-syarat lain pulak seperti dibawah:-

1) Follow blog Cik Putih dan Cik Yana
3) Copy banner diatas dan paste didalam entry tersebut. Jangan lupa linkkan gambar tersebut kepada entry tu k.
4) Tag 3 orang rakan korang. Make sure tahu pasal Giveaway ni
5) Like fan page Cik Putih dan Cik Yana  *kalao sudi ye*
6) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen Cik Putih
7) Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos 2011. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )
8) Copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang.. 
 (copy saya punya pun boleh jugak kot)
So itu jer la syarat-syaratnya... Senang jer kan..




Oleh itu, untuk giveaway nie saya mau tag:-

1) Ummi M.I.M
2) Pn Eka
3) Ibu Awang Dongdeng (Zarif Mikail)


Dibawah nie pulak adalah senarai SPONSOR :-
  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls
HADIAH..!!!???

Mesti korang tertanya-tanya apa hadiahnya kan.....
Hadiah yang sangat menarik ok... Please klik HERE

~Selamat Mencuba~

2 comments:

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

Mr n Mrs Zaidi said...

ok.sme2 cik putih...

:::Klik, klik, klik....:::