Followers

Tuesday, December 6, 2011

CHECK LIST DONE...fly..fly..fly...

Bukan check list untuk baby tapi benda lain..hihihi..

Web check in (depart n return) :- DONE
Hotel :- DONE
Transport + driver :- DONE
Tukar duit, my sister yang buatkan...

so just wait for fly...fly..fly...

ke mana yek....???


korang teka la...sape betul teka ade ole-ole dari sane nanti yek...
hihihihih...eleh macam ade orang nak teka kan...
takpe la, just untuk orang yang sudi baca blog saya ini...

balik dari bercuti nie nanti saya nak buat n3 pasal barang-barang baby pulak..
minggu nie tak dapat nak buat sebab terlalu sibuk..
kan nak cuti... 7~12 Disember 2011....

jumpe nanti yek...

3 comments:

iizla said...

x dapat nak tekala ke mane bercuti tu.. ada ole2 x?

Mr n Mrs Zaidi said...

izzla:- sy dah balik pun..huhuh..ingt xde org nak teka ke mne sy g..hihihi..sy gi Medan jer...

iizla said...

best nya gi Medan. nanti wat review kat blog ekk

:::Klik, klik, klik....:::