Followers

Monday, January 31, 2011

::::::::: sAyA sEdiH, tEtiBa rAsa.........:::::::

Ikutkan hati hari dah tak nak datang keje...
Nak cutiiiiiiii..... 
Nak g Perak, singgah Cameron Highland jap dah otw balik Kelantan, then baru balik Terengganu....
Perjalanan yang panjang....
Anyway, saya akan mula bercuti pada 2 Feb 2011 sehingga 7 Feb 2011.....
Tapi tetiba mood saya mau bercuti rasa hilang tiba-tiba....
If kawan-kawan yang ada FB saya mungkin tahu kenapa....huhuhu..
Ingat tak saya pernah post entry pasal pak sedara En Suami saya kawen... 
Perkawinan serentak Pakcik n Paksu...
Sebenarnya, dua-dua mak sedara En Suami tu, dah pregnent...
Bunting pelamin... 
TAHNIAH, Pakcik vs Cik Anis & Paksu vs Cik Su...
So kenapa pulak diaorang pregnent aku pulak takde mood...
Patutnya aku heppy la kan....
Memang aku heppy bila dengar pasangan baru kawen dah dikurniakan anak, tapi masalahnya sekarang aku nie dah hampir setahun belum de rezeki lagi...
Itu aku tak kisah...Even family aku sendiri pun xkisah..ada, ada la...xde, xde rezeki la tu...
Tapi, aku risau sekarang family suami aku...
Comfirm diaorang akan tanya pelbagai soalan nanti... 
Dah la kakak En Suami aku yang kawen sekali dengan kami pun dah tunggu masa nk bersalin jer...
Masa balik kenduri kawen tu pun dah ramai yang tanya n macam perli-perli...
Aku tak suka tau...Macam la aku nie tak nak baby.. 
Dah Tuhan belum kasi lagi rezeki baby, so honeymoon la dlu kan..ape masalahnya...
Huhuhuhuuhuhuh....Ok la kawang-kawang..tetiba air mata jatuh dipipi ku nie...
Doakan kebahagian kami yek...
Doakan semoga kami cepat-cepat dapat baby pulak....
hihihiihi....


Fokus nak potong pulut kuning tu tau.....

4 comments:

E K A said...

eka doakan, kita sama2 dikurniakan baby...eka pun tak tau cakap camne...sbb eka pun susah gak nak handle masalh yg satu ni.kalu yg jenis perli2 tu ckp je...cer tanya yg di atas sana yg lebih berkusa

Mr n Mrs Zaidi said...

k.eka:-

insyaallah...amin...
kita sme2 yek berdoa....
biase la, mulut tempayan boleh tutup, tp mulut manusia nie ssh...

Ummi M.I.M said...

pedulikkan cakap dorang KakRul ooit...
mulut org.. mmg payoh...

Mr n Mrs Zaidi said...

mmg wat dok thu jer..tp kdg2 tu mai sakit hati n terasa jgk...
huhuuhuhuhu...

:::Klik, klik, klik....:::