Followers

Wednesday, February 29, 2012

29 Feb 2012...tarikh 4 tahun sekali, kena buat n3 jgk la....

Hari nie g check up lg, untuk 33w++. Dah masuk minggu terakhir pregnent nie kene check up 2 minggu sekali dh sekarang. So tadi berat naik 2kg dalam mase 2 minggu,,huhuuhuh,,. Check up tadi pun kene refer doktor sebab baru sekali refer doktor, normal pregnent sekurang-kurangnya 2 or 3 kali kena jupe doktor. So tadi doktor cakap berat saya naik terlampau banyak, so ape lagi kena minum air gula untuk next check up 13 Mac 2012...Ingatkan dah tak kena minum dah, tapi hampa. 5 Mac nie pun kena gi refer kat  KK Batu 14 Puchong ***mesti ramai orang***, sebab nak kena scan, coz last scan kt klinik swasta doktor tu cakap air ketuban saya kurang, so doktor KD nie suh sy refer KK 14 la untuk scan sekali lagi dengan detail sekali. Kalu betul air ketuban kurang kena refer hospital la nanti. Tetiba jadi risau pulak, harap-harap xde ape-ape la.

Tu jer nak hapdate setakat nie..no idea la..

2 comments:

aTy _faRed~ said...

saye dah masuk 33 minggu kene check-up seminggu sekali..!!! giler malas nak pergi...

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm ye ker...sy masih 2 minggu skli... tu la, jenuh nk bgthu bos nk kne masuk lmbt..kdg2 tu rse mcm xbest jer..nk ambil cuti plk, kn cuti hbs diawal tahun plk...hohoho

:::Klik, klik, klik....:::