Followers

Tuesday, October 2, 2012

Jatuh, walker tidak berkuaaliti atau Daaliyaa yang berat...???

Salam...
fuh..fuh..sapu habuk sikit..
dah masuk bulan 10 dah pun kan.. kejap jer..
tup tup Daaliyaa pun dah nak masuk 6 bulan..
nie nak citer pasal kejadian minggu lepas...
Daaliyaa, pertama kali jatuh dari walker dia..
selok menangis...aku tergaman kejap tak tahu nak cakap pe..
tengah syok duk dalam walker, tetiba jatuh terjelepuk dalam walker...
dia jatuh bukan sebab walker tu terbalik, tapi dia jatuh sebab kain tempat duduk dia tercabut k..
kalu tali, ibarat tali tu dah putus la...
heran aku, sebab mula-mula elok jer dia main dengan ayah dia...
tup tup tersemat dalam walker tu..kesian anak bonda...
selok nangis tu sebab terkejut kot..
mungkin sakit jugak sikit, tapi tengok cara dia jatuh tu takde la kuat, macam slow motion gitu...
debuk, macam nangka buruk pun ade...[hahahahhaha]
dalam mase tergaman tu, nak suka pun ade...[jahat punya makkk]
takpe takpe, biar dia belajar terokai dunia dia sendiri...
biar dia belajar, jatuh, rase sakit tu macam mane...
kita just pantau jer ape aktiviti dia kan...
lepas nie kena banyak alert sikit ah..
:::gambar repeat..sebab gambar kejadian tak sempat nak snap..gambar terbaru belum transfer lagi...:::

[walker tu tak berkualiti ke anak aku yang terlampau berat...?? confuse...]

2 comments:

CikNaa said...

errr..sbb dia berat kot.tp mmg pn walker ciknaa beli ke razin tu murah gak, mak ciknaa ckp kalo bby berat, abis la.. nmpk sgt tak tahan.. eh, tiap kali tgk daaliyaa ni, mesti geram nak peluk! hehe..

aTy _faRed~ said...

walker yang jenis ikat tali bawah tu memang tak dapat nak tampung berat anak dah...macamane ikat pon ti die ley tergelungsur ke bawah..eerr..aty bace kat blog yongnana ar nih..die pernah pakai walker macam ni..sekarang dah jual kot..:)

:::Klik, klik, klik....:::