Followers

Monday, August 19, 2013

I'M BACK.... really miss uolssss...

Salam uols sume....
Belum terlambat kan nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN  kat uols sume warga blog terutamanya DE GOJES MOMMY sekalian...
Rindu kat korang sume tau...rindu bangattttt....
Uols masih ingat ke sape iols nie...??
Al-maklum la last entry bulan Jun lepas, then diam seribu bahasa dan berita sudah... 
Mesti ade yang tertanya ke mana iols menghilang diri kan atau de yang fikir ke iols dah tutup blog nie gamaknya.. **cewah bajet ade orang nak ambil tahu pasal blog iols nie kan..**
Takpe la, dalam 10 tu mesti de 1 yang baca kan...kikikikiki..sedapkan hati jer nie...
Ape2 pun dalam tempoh hampir 2 bulan menyepi dalam dunia maya, hari ni I'M BACK sebagai blogger yang sudah mempunyai 2 anak dara comel lote kurnian yang Maha Esa...
Aku menyepi bukan melarikan diri dari Along ke ape tapi aku tengah berpantang anak kedua...
Sepanjang dalam tempoh berpantang tu aku mmg jarang on9 blog tu pun just baca blog kawan2 yg update kt fb jer, aku nak buat entry memang tak la sebab on9 guna tel jer...tu nak tunggu loading pun azab hokeh...
Aku aktif upstatus n upload picture kt Fb jer so sape2 yang ade follow fb aku mesti tehu sedikit sebanyak perkembangan aku nie..tapi tu pun jarang reply komen2 kawan kt fb tu....
Bila dah beranak 2 nie, mase memang tak cukup 24jam7hari nak mengadap benda tu sume...rindu sangat sebenarnya nak tahu perkembangan geng2 blog ni sume, tapi nk buat macam mne, demi anak2 dan keluarga ku korbankan aktiviti aku nie sume..cewahhh ayat kooo...hhihihi.. 
Tapi nie la realitinya, lebih2 lagi  2 2 anak sedang same2 nak membesar...
Al-maklum la jarak anak setahun sorang, tu yang tak menang tangan..
so pesanan penaja, Jarak la kehamilan anda ok, biar anak besar dan boleh memahami baru kasi adik, tapi kalu Allah bagi rezeki dalam masa terdekat, kita kena terima sebab mungkin ada hikmah disebaliknykan..

Tak nak cakap banyak, just nak tepek gambar je sekeping sebagai ubat rindu korang sume.kikikiki..
nanti aku stori mori lagi dalam next entry kisah sepanjang aku menyepi ni k..in shaa allah..


Aidilfitri 2013
Beraya berempat bersama baby baru...

4 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah sis!!

Mommy_Cha said...

samalah kita. micha pon baru hapdate setelah sebulan menyepi. tak cukup 24 jam tuh..errrr gamaknya kalo ade anak 10 camner lah yer..kikiki?

Lynn Hamzah said...

selamat hari raya...maaf zahir n batin...

nanonano said...

tu dia aihhh,
tubek2 dah dokong 2org anak dara, hahaha
slamat hr raya uols :p

:::Klik, klik, klik....:::