Followers

Friday, December 17, 2010

No Tittle....Boleh Gitu..????

Salam Sahabat Blog.....

Lame betul tak conteng-conteng kat blog nie..... Bukan takde mase tapi ada satu penyakit datang menyerang diriku nie untuk berblogging... M.A.L.A.S.... he3... Bukan ape, penyakit nie berpunca daripada En Broadband yang sesangat la slow sejak dua menjak nie... So aku mampu usyar-usyar blog sahabat-sahabat yang lain ajer....hi3....pandai jer bagi alasan padahal malas nak menaip...

Sebenarnya banyk jugak storie morie nak conteng kat blog nie....tapi tak tahu nak mula dari mana dulu.... Ehmmmm......hu3.. Takpe la, kita abaikann ajer citer lama tu kita citer benda yang terbaru ajer... Nnt kan bosan pulak bercerita benda lame nie..... 

Cepatnyakan masa berlalu.... Pejam celik pejam celik dah  hampir nak masuk tahun 2011...  Hari nie pun dah  17 December 2010... Lagi 14 hari kita nak sambut tahun baru... Matlamat tahun nie??? Alhamdulillah ada yang dah tercapai namun masih banyak jugak yang belum tercapai... tu la sape suh banyak main-main dan tak serius dalam keje..nie la akibatnya...hu3.. Hopely, next year dapat tebus balik ape matlamat yang tak tercapai tu.... Umur pun dah makin meningkat nanti... Harus la kene banyak perubahan supaya menjadi yang terbaik untuk semua terutama untuk Suami dan keluarga tercinta.... Cewah ayat...





Motif letak gambar kawen???  Yelakan nie salah satu  matlamat yang dah tercapai..~kawen nie matlamat jgk ker??? ape-ape je la kan....hi3...~ 


Motif latek gambar baby pulak??? Ni salah satu matlamat atau impian belum termakbul dan tak tercapai pada tahun nie....hu3.... sedih?? Tidak la terlalu sedih, anggap belum ada rezeki lagi... maybe ade sebab Allah tak nak kasi lagi kan.... Kita berusaha dan berdoa... Aminnn....

With Love,
Mr & Mrs Zaidi

2 comments:

nOor aNIes said...

pic wedding y cantekkk....nice2...

Mr & Mrs Zaidi said...

tq...Ape kurangnya dgn anis jgk....hi3..

:::Klik, klik, klik....:::