Followers

Wednesday, December 1, 2010

Pukal Update- Part I

Do u remember...( cewah asal speaking jer skrg nie...) entry nie "Coming Soon".... Mcm bunyi suspen kan..tapi sebenarnya, entri nie berkaitan dengan my lovely Hubby.... Nak thu x...?? (de ker org nak thu..xpe la nak share jgk...) nie pun aku bru thu jgk mase balik cuti Raya Aidiladha baru2 nie...Rupa2nya my hubby nie pandai panjat pokok kelapa tau...dlu aku pernah share dengan korang kt "n3 gambar je la" de picture hubby aku panjat pokok manggis...pokok manggis 2 kira ok la skit sbb pokok 2 ade dahan nk panjatnya, mybe aku sendiri pun boleh naik panjat sme (if bujang n rmh kg sendiri la...hi3...) BUT now POKOK KELAPA tau...yg batangnya straight xde dahan ape2...cuba bayangkan,,gerun aku tgk...dlu tgk org lain panjat ok jer tp bila tang suami sendiri, Nauzubillah..gerun tau...(tp sebenarnya seronok xterkata sbb leh mkn kepala muda..hi3..) Mula2 dia pnjat pokok yang tinggi tp turun balik sbb bnyk kerengga n semut kat atas, then dia cri yg plk pokok yg rendah2 skit...so layan jer la picture kat bawah if korang xcaya k...

see.....dh smpai puncak...gambar mse naik 2 xsmpat nak ambil... 




tgk lagiiii.....


dan lagii...

ooo encik suami...bersemangatnya kamu ambil buah kelapa 2....bini kat bawah semangat ambil gambar...

sebenarnya banyak lagi gambar tp xjupe cari kt mne....so yg nie dlu mampu diuplode

p/s:::sori la kualiti gambar kurang memuaskan..biase la guna camera tel jer....:::

2 comments:

Ummi M.I.M said...

pokok nyor sapa la hok jadi mangsa nih... nyaknyer plop raser.. hahaha

Mrs Cinderella said...

ha3...pokok nyor blkg rmh kak zie 2...habis buah tibang ke laki sy...ha3..

:::Klik, klik, klik....:::