Followers

Tuesday, December 21, 2010

SAMAN OOOO SAMAN...

Waaaaaaa......Hari ini kene saman pulak dengan MPSJ.....Sodih betul la....
Sebelum nie dah la dah de 3 saman yg belum dibayar...hua3...tu la sape suh tak bayar parking puan nurul wei..ni la akibatnya..menyesal dlu pendaptan nyesal kemudian dah takde gunanya lg...waaaa... Saman kali nie nak kene settle secepat mungkin, sebelum my hubby tahu...kalu tak nnt dia membebel mangalahkan mak nenek....ohhh En Husben ku.... 3+1 x Rm80 total Rm320 untuk saman sajer...nasib boleh buat rayuan....tp xthu la brp hinggit kne bayar...buang duit mcm tu saja jer kan....Kalu bawak motor lagi senang, tak payah nak fikir pasal parking, pasal jem, tapi sekarang musim hujan  so kena la bawak keta, bawak motor kalu kene hujan nanti demam pulakkan..Dah la sejak kawen nie antibodi aku lemah sikit, kene hujan sikit dah selsema, dah batuk2...ehmmmmm....ape bleh buat.....


Sori la kualiti gambar tak cantik, al-maklum la pakai tel cikai ajer.....hu33...

4 comments:

nanonano said...

mahalnye saman sane??
sni saman parking 5hengget bg tempoh dlm ms 7hr, kalau lebey 10hengget, lebey smggu lg 15hengget, pastu 50, lambat lg byr 3rat, xnk byr terus xpe,
sok2 tayar kene kunci.
skian. hahaha

p/s: tenxs sbb bt entry ni,t
rlupe ade 1 saman mggu lepas lupe nk byr..hohoho

Mr & Mrs Zaidi said...

NANONANO:-
EHMMM 2 LA PSL....SATU SAMAN RM80...IF BAYAR DLM TEMPOH 7 HARI DPT LA RM50 OR RM40....SKLI KNE SAMAN BAIK BAYAR PAS BULANAN RM80..TP 2 LA BUKAN SLALU BWK KETA PUN...MENCI I...
TP KT SNI MMG RAMAI XBYR, DE STGH 2 DEPAN2 PETUGAS MPSJ 2 DIA BUANG SAMAN...

SME2...CEPAT2 GI SETTLE SAMAN 2..SY PUN YG NIE KNE G BYR B4 SURAT SAMAN SMPAI RMH...HI3...

nanonano said...

yang! pi tgk sni

http://myaishah.blogspot.com/2010/11/bagaimana-nak-update-blog-dari-henpon.html

slamat mncube :)

Mr & Mrs Zaidi said...

OK TQ KAK...

:::Klik, klik, klik....:::