Followers

Friday, December 24, 2010

..:: saya nak duduk dalam bloglist cik lulu ::..


♥ LULU ♥




Saya bru jer follow this blog....nie pun tgk melalui blog Mrs Librarian.. So cuba2 nak cri kenalan baru dalam dunia alam maya nie....




Syarat-syarat penyertaan:-


1. buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'

2. copy my official header ni kat entry korang and link kan skali

3. be my follower....

4. and last skali komen kat entry ni yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye..



4 comments:

nanonano said...

ape yg besnye dia ni??
jap2 ushar
HEHEHE

Mr n Mrs Zaidi said...

BNYK JGK INFO2 MENARIK DLM BLOG 2....
JOM LA JOIN...HI3...

♥ LULU ♥ said...

thanks sebab sudi join 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'..slam perkenalan...

Mr n Mrs Zaidi said...

miss lulu: same2....nak tambahkan kenalan alam maya nie...salam perkenalan...

:::Klik, klik, klik....:::