Followers

Thursday, January 5, 2012

CHECK UP 25W ++

Baru balik dari monthly check up kat Klinik Desa Batu 13, Puchong...
Perkembangan baby hari nie so far ok..
Alhamdulillah, syukur sangat-sangat..
Dah boleh dengar degup jantung baby tu..
Seronok sangat bila dah dapat dengar jantung baby tu sebab last month check up tak dapat dengar...
Berat badan still macam bulan-bulan lepas jugak..
Naik terlalu banyak, sampai nurse tanya tegur naik badan banyak sangat..
Bulan depan kalu berat badan naik lebih 2kg jugak terpaksa la kena minum air gula lagi..
Tak mau....tak mau...bulan nie kne betul-betul balance diet la...huhuhuhu..
Hari nie jugak aku kena cucuk kancing gigi..
Cucuk yang pertama, satu dos...
Rase sedikit kebas tangan belah kiri lepas cucuk tu...
Tak tahu la memang macam tu rase or depends pada individu, aku pun tak pasti..
Kawan-kawan blogger lain yang pernah kena cucuk tu rase macam aku tak...??
Atau aku jer yang rase macam tu...huhuhu,,
Tak sabar nak tunggu 7 bulan lebih, sebab my hubby dah bagi green light nak scan baby yang 3D or 4D tu..
suka,,suka,,

3 comments:

iizla said...

Sekejap je dah 25week+..
jaga diet tu, mcm saya kene minum air gula sampai 3kali. berat punya pasal :(

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm tu la pasal sis iizla...mcm bru jer thu sy nie prgnnt...tgk2 hari nie dh 25w++...tu la, bulan nie mmg kne control btl2 mkn..xnak la naik mendadak mcm nie..huhuhuh

CikNaa said...

last month check up doctor de bgtau bln ni kene cucuk utk kancing gigi tu.. owh! de byk dos ke? eeeeeerrr...

:::Klik, klik, klik....:::