Followers

Friday, January 20, 2012

TQ My Lovely Hubby....

Semalam dapat hadiah dari my hubby,,,
sukanya saya,,,,,hihihihihihihi,,,,
walaupun tak mahal tetap BERHARGA ok bagi aku,,,,
hadiah untuk ape yekk,,,??
bukan besday aku pun,,,bukan ulang tahun perkahwinan tapi,,,,,,

"hadiah sempena dia dapat bonus lebih banyak daripada saya..."
"hadiah sebab saya merajuk tak nak ikut dia balik kg cuti raya cina nanti..
**padahal yang ni aku acah-acah jer**

 dan paling penting ,,,,,,


"hadiah sebab dia tukar rim sport kereta baru pada hal yang lame tu baru tukar tak sampai setahun tahu tak.. **patut la semalam dia baik hati hantar aku gi kerja..ade udang disebalik batu rupanyaaa** 

semalam dia datang ambil aku kerja, siap tanya dah tengok belum,,,
aku memang awal-awal dah agak dia nak tukar rim tu, tapi bila tanya dia cakap nak buat alligment jer,..
terus cakap dah nampak..terus tak cakap dengan dia konon2 merajuk...pastu cakap kat dia aku tak nak balik kg cuti nanti..hahaha...
sampai rumah pun still tak cakap, malam tu baru la bercakap lepas solat magrhib, makan n solat isyak...
pastu terus ajak dia nak gi kedai beli benda alah tu, siap perli2 dia, cakap kat dia tak kira, orang boleh beli rim baru aku pun nak jugak benda tu...huhuhuhuhu...
lepas tu dia suh aku bersiap, aku just pakai tudung n ambil bju sejuk jer la..dekat jer pun...
lepas usyar-usyar n pilih dapat la benda yang aku nak...sebenarnya aku nak bayar separuh, tapi dia bayar sumennya..aku just tambah Rm3 jer...hahhahaha.....
terus tersenyum ...lalalalalala..


hadiah ape yang aku dapat...??
nak tahu ape...??? tak nak tahu pun aku nak kasi tahu jugak...hahahhahaa...
benda alah nie jer pun...






~SONY ERICSSON XPERIA X8~ (copy from google jer pun)    


dah lame aim tel nie...
walaupun orang lain sibuk iphone, samsung galaxy bagai, tapi aku pilih nie jer dah cukup dah..
memamg teringin nak pakai yang tu, tapi buat ape membazir beli yang mahal2, banyak benda lagi duit nak pakai...sebab nanti nak masuk rumah baru, nak sambut orang baru tu lebih penting bagi aku....
nie pun beli sebab tel aku sekarang memang dah uzur dah pun..pakai dari zaman belajar lagi tahun 2007...
tel tu pun cover belakang dia siap pakai tape tampal sebab dia punya cover tu patah...sodihhhh..so dapat hadiah nie pun dah bersyukur, senyum pun sampai ke telinga...hihihihi...

tq yek abang...love u so much...ceh wah ayat bodek nie....tapi kan, lepas beli tel nie, nak blik rumah tu, dia buat-buat terkejut, cakap dia kena pukau....hahahaha...tetiba bagi duit bayar sume harga tel tu..hahhaha...
pastu siap cakap ni pakej hadiah ulangtahun perkahwinan...ayoooyooyyo...xper la...dan paling tak tahan dia nak suh aku beli jugak hadiah untuk dia..siap dia dh boleh pikir awal2 nak hadiah aper....mane aci macam tu kan....dah la dia nak hadiah lagi mahal dr tel nie....huahuahauhauaua...

6 comments:

iizla said...

wahh xperia tuh..
suka sangat!!!! hubby mintak ape pulak?

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm hihihihhhhi..mengepau skli skla sis izzla...hihihi...

dia mintak kasut bola nike harga hampir rm1k...adoiyaaaa...

nanonano said...

hehe kiut tao nset ni,
tp bg sape2 yg kuat main meses cm akak ni, jawabnye cpt surrender la, hehe,akak hr tu sempat pkai sbulan je, trus tolak ke hubby,
xsggup la nk pkai
penat nk touch2, sbb kecik sgt button 1-1huruf tu,
lg senang nk tekan2 keypad c3,laju sket.. kehkeh

Mr n Mrs Zaidi said...

Nanonano:- Tu la psl sis na.. Mmg cute tp mmg leceh nak brmsg bgai nie.. Hbs dh bknan rembat jgk..huhu.. Kta tgk smpai brp lama tahan pakai tel ni..hihi.. Hrp2 puas hati la..huhu

dya said...

wahhhh...bagusnya kalau merajuk tak kena marah

Mr n Mrs Zaidi said...

DYA:-

EHMMM KDG2 KNE MARAH JGK KALU MERAJUK LEBIH2,..HUHUHU

:::Klik, klik, klik....:::