Followers

Tuesday, January 3, 2012

HARI PERTAMA KERJA TAHUN 2012...

Salam semua....
lame cuti tup-tup masuk tahun baru kan...
so first day kerja untuk tahun 2012...
adakah dengan azam baru or same jer macam tahun-tahun lepas...
for me, same jer kot macam tahun-tahun lepas..
awal-awal tahun nie kerja pun tak berapa banyak..
tapi masuk-masuk ofis pagi tadi, dah ade 3 tender nak kena buat quotation tapi tak banyak la untuk satu-satu tender tu..
macam biase masuk ofis on pc, buka internet la dulu..check email n login fb n blog...
rutin harian tu..kecuali kalu kerja terlampau banyak n urgent...hihihihi..

hari nie jugak aku dah 25 minggu ++ pregnent...
kejap jer mase berlalu...kurang 15 minggu nak due..
tetiba rasa takut tu datang jugak..huhuhu..
harap-harap everything is ok...hihiihhi..
so far persiapan barang-barang baby dah settle...
tinggal perkara minor-minor jer....
sekarang pun kalu gi shopping compleks tengok barang baby dah tak excited macam mula-mula dulu sebab kebanyakkan keperluan baby sume dah ade...hihihi...
continue lepas baby kuar pulak la untuk shopping barang-barang dia nie nanti..hihi..
baru lebih seronok...masa tu jantina pun dah tahu lelaki ker pempuan....
ok la short entry jer buat mase nie...
sambung keje balik..


p/s:- kalu scan banyak-banyak kali betul ker tak elok...tapi macam aku nie dah 3 kali scan... 7 or 8 minggu sekali, 16 minggu sekali dan last mase 20minggu ++...ingat nak buat scan 3d or 4d tu..elok ker tak yek...??

4 comments:

aTy _faRed~ said...

aritu saye tanyer dokter..dokter kate boleh jer..asalkan bukan hari2..boleh effect pade pendengaran baby..kalau setakat sebulan sekali tu tak de masalah... saye ni ngah tunggu nak scan 4D..tak sabar2..:)

Mr n Mrs Zaidi said...

OOO YE KER SIS...SBB ADE ORG CKP TAK ELOK BNYK KALI SCAN..ENTAH...SY PUN PERNAH TNYA DOKTOR..MCM AKAK CKP LA DOKTOR CKP...KWN SY KEJE NURSE PUN CKP GTU...TP HUBBY SY DH TERPENGARUH DGN ORG YG CAKAP TAK BOLEH SCAN BNYK2 KALI..HUHUHU..TERINGIN SGT NK BUAT 3D OR 4D...BUAT KT MNE SIS??

iizla said...

Saya dulu rasanya 6 kali scan. doc kata tak ape cuma jangan terlalu kerap. sekarang teknologi dah lain, efek scan ni dah makin tak ada.

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm ye ker iizla...so xde ape2 yg perlu dirisaukan la yek...hihi

:::Klik, klik, klik....:::