Followers

Friday, January 13, 2012

laki bini deman...

salam jumaat sume..
seminggu tak corak coret kt blog nie...
hari ni dan semalam aku demam..
bukan aku jer, my hubby pun demam jugak..
dia la yang mula-mula demam, then jangkit kat aku..
huhuhuhu..sedih...sakit habis satu badan..
my hubby demam sehari jer tapi aku sampai hari nie masih tak hilang demam tu...
semalam gi keje macam biase jer...
memang pagi tu bangun tido rase tak selesa dah sebab kaki rase sakit sebab krem..
ingat nak suh my hubby hantar tapi dia pulak dah lewat masa tu..
on da way gi keje tu pun air mata mengalir sebab kaki sakit n lenguh sangat-sangat...
sampai ofis g breakfast dulu, then masuk ofis, on pc sume tetiba rase kepala ni hanyut jer..
masuk kt pantry..muntah susu yg minum mse breakfast tadi..rehat2 jap tpi rase macam nak pitam..
kebetulan pulak bos masuk awal semalam, kemas2 meja, bagitahu bos nak balik sebab tak sihat..nasib baik keje tak banyak bos ok jer la...sampai2 rumah terus tdo.rase sejuk sangat...sengal2 badan sampai ke tulang tau...
memang rase sakit sangat...my hubby kol ajak g klinik, tp cakap kat dia xper la nak rehat dlu, lg pun dia bnyk keje nak kena buat coz sehari b4 tu dia pun demam panas...dalam kul 4 lebih dia blik terus g klinik.
alang-alang g klinik scan baby sekali la kan...so far semalam baby ok jer..berat dah 1.049kg... doktor bagi ubat sume, then balik rmh...huhuhuhu..sakit tau deman bila seluruh badan nie rase sengal..jalan pun terjongket2 kesan krem kaki belah kiri nie...huhuhuhuh...doktor bagi ubat demam, kalsium n ubat sapu untuk krem tu...tp sejak semalam batuk n selsema la pulak...huhuhu..dugaan kan..xper org cakap bila kita sakit, sedikit demi sedikit dosa kita akan hilang...semoga aku ni tabahlah hadapi ujian kecil yang Maha Esa..
jangan mengeluh yek Pn nurul...hihihihihi.. Tapi kesian kat baby, setiap kali aku batuk mesti dia mcm tergerak2...tak selesa kot..huhuhu..sejak semlm n hari nie aktif semacam jer...

2 comments:

iizla said...

get well soon, dear!!

Mr n Mrs Zaidi said...

tg sis Izzla...huhuhuuh

:::Klik, klik, klik....:::