Followers

Friday, August 3, 2012

alamak dah kul 5.45....

salam jumaat sume....
hari nie sahur sempat minum air masak jer...
waaaaa...terbabas sahur aku hari nie..
boleh tak kalu tak nak pose..???
bukan ape aku kesian kat daaliyaa takut susu dia berkurangan n xde zat...
dah la semalm makan mase berbuka tak banyak macam biase yang boleh cover sampai esok harinya...
kalu tak fikirkan dia boleh jer aku pose penuh hari nie sebab sebelum ade daaliyaa aku mmg  jenis tak bgn sahur sangat....tapi fikir nak buat stock susu anak, so aku rase macam susu yang aku perah tu takde zat langsung....huuhuhuhuhuhuhuuh..

nie baru 9 am, dah mula perut bervibrate...
pagi tadi susu kan daaliyaa sebelum hantar dia ke rumah BS dia..
harus kah? patutkah? haramkah? kalu aku nak berbuka pose nie...

memang sayang kalu tinggal pose tanpa sebab kecuali dtg cik P kan..
tapi sekarang kena fikir anak yang sedang menyusu jadi macam was-was pulak....huhuhuhuuhh


ini budak bulat kesayangan hamba.. duhai anak kenapa semalam 2 jam sekali kamu bangun sayang... sampai bonda mu tido tak sedar jam berbunyi..huhuuhuhuh


2 comments:

aTy _faRed~ said...

aty tak boleh tak bersahur sejak2 nyusukan anak ni...lembik nanti mcm nak pitam..huhu...dolu2 mase bujang tak pernah bangun sahur sebulan pon tak kisah..:)

Mommy_Cha said...

sebab i dah tak susukan baby jadinya berpuasa tak bervibrate perot sgt. hehehe. sahur pon main western2 saja. hari-hari naget ayam cheese boleh? kahkahkahkah!

:::Klik, klik, klik....:::