Followers

Thursday, January 3, 2013

~1 Jan 2013~

Cuti new year hari tu, laki aku ajak naik Genting. Tetiba je dia ajak, aku pe lagi terus setuju la. bukan senang laki aku offer nak gi jalan-jalan tau. Memang tak plan langsung ok, aku bajet nak kuar makan tengahari dan pusing-pusing Kl je kot. Tapi tengah aku nak kunci pagar rumah dia cakap "syg jom kita naik Genting, tapi abg tak bawak baju sejuk nie" aku ape lagi betul ke nie, ok set, aku cepat-cepat masuk rumah balik ambil baju sejuk dia, baju yang sesuai untuk Daaliyaa sume la kan.  Dia suh tel kakyah aku ajak gi sana jugak, tapi mase tu akak aku gi sogo dengan anak dan laki dia. Aku tel la adik aku wawa ajak dia n kawan dia, wahida.

Sebelum ambil diaorang kat Cheras, aku singgah makan dulu al-maklum la tak makan ape-ape lagi sebelum tu. Dalam kul 2.30 sampai rumah akak aku tu. Singgah solat jap dan terus jer naik Genting. Sampai sana kul 3 lebih. Cuaca hari tu pulak takde la sejuk mane. Sejuk aircond rumah aku lagi.

 menuju ke Outdoor Theme Park

 Daaliyaa syok jer tido. Pakai baju pun xde lengan..

 
budak baru bangun tido.. Masih mai-mai lagi tu.

 Outdoor Theme Park

 tak masuk pun, posing ambil gambar jer. Sebab dah lewat petang, macam rugi jer masuk kejap jer.
nie la adik aku wawa





















korang tengok la gambar tu sampai muntah, aku malas nak taip caption..hahhahaha
kali turun kul 8 lebih. time tu memang kabus tebal giler, suhu mase tu 14 darjah celcius,...sejukkkk
Daaliyaaa syokk jer tido mase balik tu...
budak tu bukan tahu erti sejuk, tido dalam econ pun siap pasang kipas dia boleh berpeluh bagai...
ok la, jupe lagi next entry..


5 comments:

D Yatie said...

mesti daaliyaa seronok sebab tengok banyak lampu kan...hehehe

hai! salam kenal~ follow u~

!k@ said...

Best2 babymoon...berseri2 mommy to be ni..hehe..

Nurul Ilyani said...

bestntye g genting...dh lme x g...uhu

Aty_Fared said...

Geram nyer tengok daaliya yg bambam gebus..rese nak gomol2 jer..heh..:-)

jaja_NorLiza said...

comel nye daliya nie...babmbam! ermmm..dah lama x gi genting! huhuhu

:::Klik, klik, klik....:::