Followers

Wednesday, January 30, 2013

~WW~

Salam sume...Takde citer menarik pun nak share, just nak share beberapa keping picture jer untuk korang lepas rindu kat aku dan Daaliyaa..hihi...ade ke yang rinduuu...?? Since pregnant ni aku memang malas nak bergambar dan tangkap gambar. Bukan mengandung yang nie jer, mase mengandungkan Daaliyaa pun macam tu. Ni antara persamaan yang aku rase time mengandung dulu dan sekarang. Yang lain banyak jugak bezanya. Ok la tak yah nak citer panjang jom layan gambar ok. WORDLESS WEDNESDAY katanya..


 ....santai sebelum tido....



 ....ponpon girl ayah time ayah main futsal....

  ....santai sambil tengok tv....

 ....xtvt kegemaran, boleh jadi ahli gimnas nie....


....#baru bangun tido #kul 2.30 pagi #stesen bas Manjung #baru turun dari bas....

 ....rambut diikat, comel jer....

 ...rambut tak ikat dah macam hantu kak limah balik rumah.....

 ....dapat duk kat ayah drive sengih-sengih la anak bonda nie + dapat gi jalan....


 ...anak ayah...

 ...jalan-jalan kat Taman Lumut, dah lame kot tak bergambar bertiga macam nie....

....syok wooo tido, besarnya anak dara aku nie, dah macam umur setahun dah pun....

5 comments:

erin said...

daaliyaa makin cantik dh besar ni.

Aty_Fared said...

Cuci mate tngk budak comel..:-)

mama ila said...

comelnyer daaliyaa!!!

CikNaa said...

nanti bergambar ber4 pulak kan..

DiilaNordin said...

jalan BW~

comeynya bb daaliyaa.

*ooh teringin bb gurl*

hehe

:::Klik, klik, klik....:::