Followers

Monday, February 4, 2013

February kembali lagi....

Salam. Alhamdulillah, masih di beri peluang untuk merasi bulan February di tahun 2013.
Bulan ni banyak perkara suka duka berlaku pada aku. Kalu korang perasan kat side bar blog aku nie ade aku wat list tarikh2 penting untuk diingati. Tapi kalu korang tak perasan meh sini aku listkan balik perkara yang berlaku pada bulan tu.

20 Feb 1997 :- Pemergian ayahanda tercinta ke rahmatullah...
21 Feb 2004 :- Permergian abang aku ke rahmatullah...
12 Feb 2010 :- Majlis akad nikah aku...
13 Feb 2010 :- Majlis persandingan aku...
15 Feb 2010 :- majlis hantar menantu belah lelaki...

Memang bulan nie menggamit pelbagai kenangan untuk aku. Lebih-lebih dengan pemergian insan2 tersayang dalam hidup aku nie... Walaupun setiap pemergian itu pergi dengan mengejut, tapi aku tabah menghadapinya... Semoga meraka berada dalam golongan orang yang beriman.. Amin...

Tapi, dalam bulan yang sama, aku digantikan pulak insan yang kini menjadi pelindung dan sanggup menerima aku seadaanya.. Allah itu Maha Adil....


2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

yang patah tumbuh berganti.. AlFatihah untuk arwah berdua

Aty_Fared said...

February yg bnyk kenangan pahitmanis...

:::Klik, klik, klik....:::