Followers

Thursday, May 23, 2013

Daaliyaa :- Fisher Price Singing Chair, Fisher Price Laugh & Learn™ Activity Table & Playskool walk n ride

***Entry yang dah lame terperap dalam draf***

 Hari ni nak hapdate pasal menan prelove yang aku beli dalam FB. Anis yang rekemen kan link kedai prelove nie. Nama fb dia KEDAI ANAK KECIL PRELOVE dan tuan punya kedai prelove tu namanya Zura. Memang berbaloi-baloi beli menan prelove dengan dia...Dah ler boleh mintak kurang pastu baik pulak orangnya..Ceh2 bukan puji nak bodek tau, tapi memang realiti..Dia jgk ade anak sebaya dengan Daaliyaa. Walaupun prelove tapi keadaan menan tu still elok dan cantik lagi...
Nak beli yang baru tak mampu ler, mahal sangat so beli yang prelove sudah... Lagi jimat dan lebih untung...
*beli prelove pun orang cakap aku perabih harta laki, kalu beli yang baru agaknya ape la dia kate yek..mengong itu org...*

Ni la antara menan aku beli untuk si bunga Daaliyaa tu....

 
 Playskool Walk n Ride
(gambar copy from FB KEDAI ANAK KECIL PRELOVE)


Fisher Price Singing Chair
(gambar copy from FB KEDAI ANAK KECIL PRELOVE)


Fisher Price Laugh & Learn™ Activity Table
(gambar copy from FB KEDAI ANAK KECIL PRELOVE)


ok jom kita tgk menan dan tuan menan ni yek..gambar tak banyak..tak tahu kenapa blog aku tak leh nak upload gambar..nie pun aku copy paste je kt fb..so gambar blur2 gitu...

 
 ~abaikan keadaan rumah yang berselerak itu...hohoho..~

 
 First order, Fisher Price Singing Chair & Playskool walk n ride...
2 item nie hanya rm160 including post...
sangat murah..kalu beli yang baru belum tentu dapat harga nie untuk satu barang kot...


 second order :- Fisher Price Laugh & Learn™ Activity Table
Yang nie harga dia rm70 including pos kalu tak salah aku ler...
kalu new item harga menan ni rm249.90..

total untuk 3 item nie baru rm230..
so bayangkan banyak tak dapat jimat kat situ...
walaupun de sikit2 kesan kotor, lepas lap2 n basuh sikit, sumenya jadi nampak macam baru..
budak2 diaorang janji boleh main ok dah tu...
lagipun kadang tu bukan main sangat pun..maknya je lebih terovernya...



5 comments:

fifi said...

tomeinya dia...hai,sy singgah sini..hihihi..

CikNaa said...

singing chair tu ada meja ke? tak pasan selama ni.. huhu.playskool walk n ride same ngan afiq.ciknaa xpenah beli pn nurul.. nenek2 dia bg preloved jgak.. huhu.

e k i n ♥ y u s r i said...

teringin sgt nak beli utk zara playskool walk n ride tue
tp papa zara x bg
huhuhu..sedih

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

betul tu, kalau masih elok prelove pun orang nampak macam abru. selain dari jimat, boleh guna untuk benda lain plak duit tu kan

Ros Anis Rusli said...

nak beli menan baru..tp kna kumpul wet dulu..huhu

:::Klik, klik, klik....:::