Followers

Friday, May 17, 2013

Random entry hari Jumaat...

Salam sume... Fuh...fuh..fuh.. Sapu habuk banyak dalam blog nie...
Lama giler tak hapdate, bukan tak hapdate tapi penyakit m.a.l.a.s sokmo la berleluasan dalam diri nie, pahadal banyak jer citer baru nak share.
Ape2 pun, moh ler kita mengimbas kembali cite 2 3 minggu lepas.

Al-Fatihah untuk Adik Aqil Hamzah...
Sapa sangkakan anak sekecil itu pergi dulu mengadap Penciptanya..
Semoga roh arwah tenang disana bersama ahli Syurga Jannah yang lain..
Kepada Erina mama Arwah Aqil, semoga tabah menghadapi dugaan yang diberi oleh-Nya...
Saya tahu, Erina kuat dan tabah orangnya....

Baby :- 33week
Alhamdulillah, hari ni genap 33w my second baby in my tummy nie....
Baby sesangat la aktif, macam kakak dia jugak...
Sekarang pun, asyik ler krem perut nie. Macam nak terberanak pun ade.
Harap2 sumenya dipermudahkan..

Kakak Daaliyaa :- 1 tahun 1 bulan 2 hari
Makin banyak akalnya. Suka buli bonda dia nie..
Sangat rapat dengan ayahnya compare dgn aku, maybe aku suka marah2 dia..hihihi
Semalam genap 1y1m1d dia dah boleh jalan sendiri tapi still merangkak jugak la kalu malas nak berdiri.
Sangat aktif mengalahkan anak lelaki pulak aku rase..
Port kegemaran tempat dia main adalah TANGGA..suka sanagt duk kat tangga, pantang pintu safety gate terbuka, laju jer naik tangga tu..
Dah mula suka nak tengok tv, dulu sesetengah citer je dia layan, tapi sekarang pasang balik rumah kalu pasang chenal disney, duk ler dia tgk citer karton tu...


ok ler tu je nak hapdate pun...
xde idea la plk...





1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

:::Klik, klik, klik....:::