Followers

Monday, May 27, 2013

Kembang semangkuk


Salam... Selamat hari Isnin... Hari sume orang jadi "biru"...
Takde pe pun nak citer, just nk share gambar mak buyung yang dah kembang semangkuk dah ne..
lebih2 lagi tang hidung..dah ler hidung tak berapa mancung..
pastu bertambah kembang pulak bila dah hujung2 pregnent nie...

wif my little flower....

 
 hidung yang makin kembang...hohohoho...

 
 gambar nie semalam otw nak gi kenduri kahwin kat Kluang, Johor...




Kat ofis...takde keje, so pe lagi ambil gambar je la..bos pulak takde so lagi best posing depan cermin bilik bos tu....


ni pun kat ofis jgk...time nie, perut nie besar semacam..agaknya baby duk menonggeng bontot kot...hohooh

k la, tu je pun nak hapdate...kikiki..
daaaa...





1 comment:

CikNaa said...

haha.. ngandung mesti jadi camni.tp ciknaa lom lg.. haih, xsoka!

:::Klik, klik, klik....:::