Followers

Monday, March 4, 2013

Baby boy or girl...??

Tutup citer pasal my dear sale..Kali nie nak citer pasal baby dalam kandungan aku yang dah 22 minggu 3 hari dah pun..kejap jer kan.. rase macam baru jer beranak kan Daaliyaa, ni nak beranak lagi...hohohoh...
eh..eh..eh..15hb nie genap la Daaliyaa 11 bulan, dah nak masuk setahun dah anak dara aku tu... tak lame dah tu, tup tup 15hb April....

Back tu story moli, ramai tanya aku kali ni baby girl or baby boy bila aku upload gambar scan baby tempoh hari kat FB. Bagi aku, tak kisah baby girl or boy.. Janji semuanya selamat, sihat dan sempurna. Pastu kalu adik beradik aku mesti cakap, baby kali nie mesti ikut ayah, gelap sebab Daaliyaa dah kulit cerah. Cerah ke, gelap ker, aku terima sumenya la... Tu kan pemberian Allah s.w.t..kenapa nak pertikaikan...

kalu aku dapat baby girl :
- senang, tak perlu beli banyak barang, sebabnya boleh share dengan kakak Daaliyaa. Ade setengah baju Daaliyaa tu sempat pakai 2 3 kali jer, pastu dah tak muat dengan dia....
- tambah la geng teman aku gi shopping nanti..
- boleh hias comel2 n beli barang yang comel...
- boleh beli menan girl2 jer...so boleh la main sme2 dgn Daaliyaa...

kalu aku dapat baby boy pulak :
- dapat sepasang dah anak, so 5 or 6 tahun pulak ah baru mengandung lain...hihiih
- suka la ayah Daaliyaa nanti sebab de teman main bola, nak mancing sume..
- pastu mesti la kne standby barang2 keperluan baru macam baju sume kan..xkan nak share dengan Daaliyaa..
- pastu menan kena beli menan boboi la...xleh share dgn daaliyaa...

so bagi aku 2 2 aku terima....aku cuma harap korang doakan yang terbaik untuk aku dan baby dalam kandungan ni....aminnnnn...



4 comments:

Mommy_Cha said...

semoga semuanya berjalan dgn baik. boy or gegel yg penting sihat sejahtera udah le mama daaliya :)

D Yatie said...

Kte doakan semua ny lancar & baik2 shj.. N selamat semuanya.. InsyaAllah

♥ ROS ♥ said...

yang penting sehat..gegir la jimat :P kekeek

Anonymous said...

you'll be able to choose out your funny image as per your want and interest. It's almost always easy to make a joke about the way a cat ends up
lying down or sitting. There are a few selections of these to choose from on this site too.


Feel free to surf to my site similar internet site

:::Klik, klik, klik....:::