Followers

Wednesday, March 13, 2013

"Jurutera" melawat tapak...


Lokasi :- Tapak pembinaan Crystal Creek, Maxwell Hill
Tarikh :- 10 Mac 2013
Masa :- 4 ~ 6 petang
Jurutera :- Ir Nur Daaliyaa Rafhanah Binti Norzaidi


 "Ish mana sume pekerja aku nie"

 "Oooooo, tengah repair machine yek...ok, bagus2"








  "lambat lagi ker nak siap tu....???"




  Posing dulu la sementara pekerja aku tengah baiki mesin tu...




Pesanan drp pekerja :- Tahu la awak tu bos, tapi jangan la nak datang site pakai skirt bagai... Dah la tak pakai topi keselamatan, kasut/ selipar pun tak pakai jugak, tahu la "keta hijau" yang awak naik tu mahal, siap pakai driver lagi.... APTB...




oppssss lupa nak perkenalkan, nie la driver saya tu....




14 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
comel je engineer kecik nie

♥ ROS ♥ said...

Sib baik dtg dgn driver tau.. Hahhaha

Ros Anis Rusli said...

beskal itu..jels ..pegi 3 kali mydear..ttp dh xdek!!! bos, len kali pi lawat tapak jgn lupa pakai topi keselamatan yer...

Mr n Mrs Zaidi said...

ekinyusri:- hehehhe..tq untie..

Mr n Mrs Zaidi said...

ros :- thu xper..tp mmg kne pakai driver, xpandai pandu sendiri lg..kalu pandu sendiri,mau masuk gaung tu...hohooh

CaNvAS pUTeh said...

IR terrrr..hihihi

Mr n Mrs Zaidi said...

ros anis rusli :- 3 kali gi my dear tu?? hahahha..sme ah mcm akak 3 kali gi..kalu boleh nak gi hari2..tp apekan daya, kita keje...hihiihih.. bos otai tu anis..

mama ila said...

alalala..comelnye "jurutera" nie...nak keje ngan awak boleh???

Mr n Mrs Zaidi said...

hana:- mne thu suatu hari nnt...in shaa allah...hihihiihih

Mr n Mrs Zaidi said...

mama ila :- boleh2 nanti isi borang keje k....hihih..tq mama ila..

umie said...

engineer to be..hihi..
dah nmpak gaya dah tu..In sha Allah..Salam perkenalan

cikpingu said...

hamboi die.. g lawat kawasan pki cantik2... kherlasss

Mr n Mrs Zaidi said...

umie:- hopely...harap2 gtu la..hihiihih..salam perkenalan...

Mr n Mrs Zaidi said...

cikpingu:- hahahhaa...tu la pasal, mcm nk gi shopping jer..

:::Klik, klik, klik....:::