Followers

Tuesday, June 11, 2013

Coming soon baby :- Lagi 3 minggu...

Salam uolss...
Semalam aku repeat check up lagi..
Alhamdulillah, hari ni genap 36w4d aku bawak bakal adik Daaliyaa nie dalam perut..
Rutin check up semalam macam biasa la, check air kencing, ambil darah dan jumpa nurse/doktor nak check kesihatan ibu pulak.
Kali nie berat naik mendadak pulak, 2.5kg kooo...
Nasib baik takde pulak nurse tu suh aku minum air gula next appoimnet..
Suka + legaaa mak nak oiiii...
Kalu kena minum memang comfirm aku dah tak gi repeat check up kat KK tu lagi..muahahahahahah,,,
Jantung baby semalam so far ok, kepala pun dah kat bawah..
Kaki ku pun dah mula sembab/bengkak...
Nurse cakap kalu sakit kuat, terus gi hospital jer.
Next check up pulak, Isnin depan.
Now dah makin nak bersalin, seminggu sekali kena check up..
Malas tul la nk gi, bukan ape tak best ler asyik ambil time slip jer....
Ok ler, tu je nak hapdate pun...

p/s :- doakan yang terbaik ek untuk aku.....tak sabar nak jupe new baby nie...hihihiihih





5 comments:

CikNaa said...

ciknaa mmg camtu.. dh ujung2 baru naik berat.sbb tu masuk 8bulan perut baru naik mendadak..skrg xmcm ngandung pun..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sekejap je kan kak dah nak bersalin.. Pape pun jaga diri ye

Aty_Fared said...

Cepat mase berlalu..:-) biler2 mase jer tuh...

cikpingu said...

weeeee.. xsbr2

With Julia said...

Umi QI x sabor dah nk tatap gambar adik daaliya tau...hehehhe nk upah umi Qi x jadi mak bidan terjun? hahhaha

:::Klik, klik, klik....:::