Followers

Friday, June 7, 2013

My New Niece...Welcome de world dear...

Salam Jumaat semua uolsss....
Jom aku nak perkenalkan anak saudara aku yang ke 18 merangkap anak saudara perempuan aku yang ke 7...
Ni anak kakak kembar yang atas pada aku...
Tak sabar nak balik kg jupe baby baru nie...
Btw, anak akak aku nie still in ward coz ade masalah kuning + kata doktor de jangkitan kuman sikit dalam paru-paru...
Hopefully, sumenya ok la...



Here we come dear....

 


 Nama :- Dhia Aqeela binti Rosli
D.O.B :- 5 June 2013
Weight :- 3.2kg [Normal delivery]
P.O.B :- Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu

3 comments:

With Julia said...

Dhia Aqeela...cantik yer nama tuh mommy hehhehe suka plak baby girl haishhhhhhhhh hembus 2 atau 3 thn dari sekarang...fuhhhhhhh!

Siti Haslinda Sadiken said...

elok je buka mata dia time ambik gambar..anak2 zaman skrg dh pandai kan ;)

amal said...

Assalamualaikum Dhia Aqeela. Comelnye diaa :)

:::Klik, klik, klik....:::