Followers

Tuesday, September 11, 2012

jom ke majlis makan-makan...

Salam..
ni nak jemput kawan-kawan blog ke majlis makan-makan kat rumah kediaman kecil aku... [tu pun kalu ade yang sudi nak datang]

TARIKH :- 16 SEPTEMBER 2012
MASA :- 12.30 TENGAH HARI
TEMPAT :- TAMAN PUCHONG INTAN

mai la memeriahkan lagi majlis nie..
lagipun boleh kenal-kenal each other dengan lebih dekat lagi...hihihihi
nanti kalu nak datang boleh la email kt sy ok, nhr_cinde@yahoo.com.my
saya kasi full address n no tel sekali k...
tq..

"meh la datang rumah saya nanti k"


p/s:- macam mane nak buat entry nie statik jer sampai tamat event nie...???

5 comments:

izwahasnan said...

wah... macam dah dekat ngan umah kite je... kite kat puchong utama...

Mr n Mrs Zaidi said...

izwahasnan:- ehmm meh la dtg...jom2...jemput2...

aTy _faRed~ said...

ak pergi..puchong bukan jauh sangat..tapi ahad ni umah sis kawan2 asben dari PD nak datang...kalau sempat insyaallah sampai...t sms alamat kat no ni ek..013-6051545-insyaallah kalau ade kesempatan..:)

NugRuL SakuRa said...

kalau nak maintain post kite sampai abes event.... tuh kite buat sticky post. mase nak publish entry tuh kite leh setting. :)

Mr n Mrs Zaidi said...

sis aty:- dtg yek....

nugrul sakura:- ehmm xthu la nk setting mcm mne yg format bru nie...mse format lme pandai buat..

:::Klik, klik, klik....:::