Followers

Thursday, September 20, 2012

Minggu yang SUPER DUPER sibuk...

Salam...
sibuk giler kot sekarang...
last week aku ade buat open house...
terima kasih yang sudi hadir..
yang tak dapat datang, takpe takde kecil hati ape pun...
ye la weekend lepaskan cuti 3 hari sempena hari Malaysia..
aku bangga jadi ANAK MALAYSIA... [tetiba jerkan]
lupa nak buat entry hari Malaysia la..
ok, sambung balik, hari jumaat malam lepas balik keje terus gi rumah akak kat cheras nak g ambil adik, mak, nenek n anak buah aku..diorang nak datang rumah..ye la, kan ahad tu aku nk buat majlis makan-makan...

SABTU:-
pagi-pagi lagi laki aku kuar nak gi taiping....[kan dia sekarang kena jaga project kat sana]
pastu sambung tido balik, dalam kul 11 aku sume yang ade kat rumah tu kuar makan..
lewat ko makan pagi...hahaha..
pastu terus beli bahan masak untuk majlis hari ahad tu, then balik rumah kul 2 macam tu la..
kul 3 lebih, aku, mak n nenek gi kenduri kawen pulak kat putra perdana, puchong..[adik n anak buah tak ikut..diorang jaga daaliyaa]
sepupu kepada sepupu aku kawen..mase aku sampai tu, dah nak habis majlis..hihihihi..
biase la rumah bandar kan, kul 4 tu dah nak siap kemas sume dah..kalu kat kg sampai ke malam majlisnya...huhuhuh
balik dari kenduri singgah otk jap, sambung beli bahan masak yang tak cukup lagi...
petang dah kul 6 lebih baru sampai rumah...penat giler kot..
mase aku sampai tu, kak long dari selayang dah sampai rumah aku..time tu dia tengah kupas bawang...

AHAD:-
Kul 5.30 pagi aku dah bangun...
bangun tolong mak aku nak masak hidangan open house tu..
hari tu aku masak nasi ayam, pulut kuning, bubur kacang, laksa terengganu, nasi putih gulai ayam pencen,
air sirap n koktail...
tak sempat plus lupa nak tangkap gambar event tu...
tapi bila blogger wawa datang baru sempat nak ambil gambar nie sume..


wawa n naila...comel sangat kedua-duanya....


one family...macam kembar pun ade 2 orang budak tecit nie..

ade keje sikit nie....nak kuar jap...nanti sambung balik la....daaaaaaaaaa

6 comments:

Mommy_Cha said...

alahai memang macam kembar..elok la anak u kembar ngan anak wawa. anak i twin ngan anak mimy hamid :) hihihihi

Wawa said...

balik tu ktorg dok asek cter pasal daaliyaa je...chubby sgt...geram nengoknye...penangan susu ibu...hihi~

CikNaa said...

sorry sgt mommy..tak dpt pegi, ciknaa balik johor cuti pnjg khens.. :) nanti jumpe eh..

Mr n Mrs Zaidi said...

moomy cha:- tu la pasal...comel sgt annaila..kulit dia gebu dan mulus jer.... anak moomy nnt kn nak jdi menantu ai...hahhaha

Mr n Mrs Zaidi said...

wawa:- ye ker...tu la, sme dgn sy jgk, lps jamuan tu, sy n hubby duk ckp pasal korang satu fmly jer... sbb sesuai satu fmly, mak ayah comel, anak pun comel jer...

Mr n Mrs Zaidi said...

cik na:- its k...dh agakdh ramai yg blik kg...nnt kita buat date jupe ramai mommy2 blogger nie..

:::Klik, klik, klik....:::