Followers

Tuesday, September 25, 2012

sibuk sekarang nie....

Salam...
kena update cepat-cepat...
dari last week sampai sekarang aku memang sibuk sikit kat ofis..
banyak drawing nak kena settlekan.,,
kalu sibuk bermakna bisness bagus la kan...
harap-harap gitu la..
next year tahun baru cina boleh dapat bonus banyak sikit....
ok la...entry nie dibuat sambil-sambil duk buat drawing...
saje tak nak kasi korang sume lupaaa pada aku....[ade ker orang nak ingat..perasanla mg nie nurull...huu]



mesti korang bosan kan entry takde gambar...
tepek gambar bunga hati aku ah sekeping....
rindu la kat budak kecik nie.....


budak kecik nie kena buli lagi la....

4 comments:

Mommy_Cha said...

wajib lah bubuh gambo menantu momy cha ni..aduhai sgt comei okeis..harap2 terkenan muka baby u..pastu dpt baby gegurl pasni...bestnyer!!!!

Wawa said...

engineer kah? hihi..
wahh cian daliyaa kne buli cenggitu...bambam sungguh...geram nengok! jom jpe lg...

Mr n Mrs Zaidi said...

mommy cha:- tu la...letak gmbr baby nie tak boring, kalu letak gmbr mak pakya boring org nk tgk..hahahah.. harap2 dpt baby girl nnt leh geng daaliyaa....

Mr n Mrs Zaidi said...

wawa:- engineer..?? engineer cabuk boleh la wawa...hihihi..buat drawing biase2 jer... tu la, tu makcik dia yg buli...tp nasib daaliyaa pasrah jer...hahhaha jom la jupe...

:::Klik, klik, klik....:::