Followers

Tuesday, April 23, 2013

23 April 1985 ~ 23 April 2013- Selamat Hari Lahir, Abang

Alhamdulillah, hari nie genap umur laki aku 28 tahun...
Dah makin tua nampak.. 
Tapi lelaki nie makin tua, makin laku iyek dak..??
Lebih lagi kalu yang dah kawen, saham makin tinggi ade la..
Tak leh jadi nie, lepas bersalin nanti kena pasang body la aku nampak gayanya..

Ape-ape pun aku doakan semoga laki aku :-


* Murah rezeki...*
* Panjang umur...*
* Dilindungi yang Maha Esa...*
* Berjaya dengan ape jua bidang yang diceburinya...*
* Menjadi suami, ayah dan anak yang terbaik untuk keluarga...*


*** SELAMAT HARI LAHIR ABANG***
....we love you so much.... 

1 comment:

Mommy_Cha said...

selamat hari lahir gak utk abang...eh-eh-eh....hihihi :)

eh sama lah kita nurul, hubby kak sha pon makin laku sejak dah nak dpt second baby ni. aduyai bahaye!

#cis, aku bajet laki aku hensom ke hapa ngan statement di atas ni?# hahahahaha!

:::Klik, klik, klik....:::