Followers

Friday, April 19, 2013

~Hadiah untuk Daaliyaa~

Nie jer aku beli untuk Daaliyaa sempena hari lahirnya baru-baru ni,..
Tu pun beli time lunch hour tadi kat dalam Mydin Usj tu jer...
Bukan emas, bukan berlian, bukan diamond..
Walaupun harga emas tengah murah, tapi takpe la, banyak benda nak pakai duit sekarang..
Mane siapkan rumah, nak sambut baby baru lagi...
Nak cakap takde duit tipu la kan, kan Allah tarik rezeki pulak...
Tapi utamakan yang penting dulu...
Dan yang paling penting, emas berlian bukan ukuran kasih sayang kita....
Insyaallah, de rezeki beli la emas untuk dia...hihiihihihi...
Lagipun dia budak lagi, daripada beli emas pastu hilang or kena curi ke, baik masuk dalam saving dia...
betul tak...?? ayat wat sedap jer....hahahahha
 
 

.....loket "D" for Daaliyaa....

3 comments:

jaja_NorLiza said...

tak kisah bkn intan permata pon...yg penting kasih sayang kan??? kiut rantai tu! ;-)

hayati hashim said...

alaa budak tecik taktau nilai emas permata silver ni, yang penting kasih sayang yang tak berbelah bagi..

Aty_Fared said...

Teringin nk beli hadiah mcm ni tuk anak..tp anak laki..hahah..acaner..:-)

:::Klik, klik, klik....:::