Followers

Thursday, April 25, 2013

Daaliyaa :- Ini budak kannnnnnn....

Anak dara nie kan kalu senyum menawan jer... [poyo jer mak puji anak sendiri]
 Bukan nak puji anak sendiri, tapi memang Daaliyaa nie murah sikit senyuman dia...
Bila tengok dia senyum cair je jiwa hati aku nie dan juga orang sekeliling dia mungkin...
Aku pun senyum tak semenawan dia...hohoohoho..
Budak-budak memang senyum comel jer kan walaupun xde gigi sekali pun, ce orang tua yang senyum tapi xde gigi, boleh bayang kan tak macam mane...??? kikikikikiki....
Buruk benor rupanyakan...hahahaha..
Meh kita tengok senyuman menawan hati kalbu ku ini...

gambar repeat kalu tak silap aku






dia punya senyuman lebih comel daripada bondanya nie...walaupun sampai meleleh air liurnya...hohohoh







 see, baru jer senyuman yang sinis..pun dah menawan hati aku dan kamu-kamu jugak..
betul tak...??? [mak yang perasan memang macam tu..kikikiki]



repeat gambar semalam..sebab gambar nie memang nampak comel dan sweet sangat

Apetah lagi senyum nampak gigi macam nie...lagi la cair hati bondanya tengok....
kan..kan..kan...


TAPI......



de tapinya jugak...
Ye la, takkan sume cantik dan comel jer anak kita nie.. 
De jugak part yang kurang comelnya..

Nak tahu part mane...???

Part kalu time menangis la...
Bukan yang jenis menangis biase2 tu, ni jenis yang luar biase...
Boleh naik sawan bonda jadinya....
Korang tak caya ker...
Meh tengok sini, hilang sume dah ke"menawannya" tu...
Takde dah manis senyuman mu itu Daaliyaa, tinggal masam jer...



ok la time nie sebab dia takut dengan bunyi mesin NEB tu...
Padahal bukan sakit pun..
Saje nak test suara la tu...



Ce tengok gambar nie, aku pun tak tahu motif dia menangis...



See....
Nganga ke mulut, seluas-luasnya....
Bingit telinga sume orang dibuatnya...




p/s:- sori la kalu de ter'repeat' gambar lame...hohoohoho

6 comments:

Nadt said...

sama la ngan saif. bila senyum sweet. bila nangis nganga seluasnya.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehehe.. Daaliyaa ada masa comei ada masa tak comei ye. biasa lah takat2 test suara tu kadang2 nak perhatian je

m@m@yAyA said...

Alolo comeinya daaliya senyum..cntik menarik tertarik mmg da bomb..

Hurm part nangis tue mmg xleh nk ckp sb yaya pn cmtu gak hbs digabaknya mulot tue..hihi

CikNaa said...

wah! luas benor ngange nye tuh!
clear nmpk anak tekak.. hehe.

mama ila said...

olololo..comel sangatlah daaliyaa senyum!!! hehehe...gerammmm

Hana Soffelia said...

ha ah.. memang sweet sgt senyuman ni..

:::Klik, klik, klik....:::