Followers

Tuesday, April 23, 2013

Daaliyaa dan hadiah...Same jer rupanya...

Semalam gi makan lunch dengan kawan area ofis nie.. Makan kat Giant Usj nie jer..
Lepas makan macam biase la gi cuci mata kat kedai2 dalam Giant tu.
Pastu masuk kedai baby, usyar tengok ape yang menarik.. kawan aku tu berkenan nak beli beg untuk anak dara dia, pastu dia suh aku pilih sekali untuk Daaliyaa..katenya hadiah besday.. mula2 segan jugak la, nak kasi hadiah suh aku pilih... so aku pun pilih beg mcm dia jgk cume design lain...de 2 design jer, satu gegel rambut panjang ikat 2, satu gegel rambut kerinting... so aku pilih la yang same macam anak aku nie hah...


 gegel rambut kerinting....

 same takk...????



4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sama2,, hehee

UMIE SUE said...

serius comellll.hihi

CikNaa said...

hehe.. comel pe rambut kerinting..

Aty_Fared said...

Heheh..mmng sama..!! Rambut die tu..:-) dan same comel..:-)

:::Klik, klik, klik....:::