Followers

Tuesday, April 9, 2013

Ustazah Ir Nur Daaliyaa Rafhanah in da house....


Salam 1 Malaysia....
Lame giler tak hapdate blog..
Walaupun tak hapdate tapi tetap berjalan tangan melihat blog kengkawang sume...
Aku bukan busy ke haper, tapi memang mood untuk berblogging dah ke laut china selatan dah pun...
Kadang tu rasa macam nak tutup jer blog nie..tapi dalam masa yang sama sayang jugak, sebab nanti dah xde tempat pulak nak luahkan perasaan...
Pastu hilang sume kawan2 blog nie...
Takpe la, walaupun blog nie suam2 air suam nak buat susu Daaliyaa, hopely masih ade yang ingt pada aku yek....kikikikikiki.....
Meh tatap gambar anak dara aku sorang nie...
Tak sampai lagi seminggu dah nak cukup setahun dah pun...
Makin lasak...lasak...dan sangat lasak + manja....




3 comments:

Ros Anis Rusli said...

alahai..comeynya!

m@m@yAyA said...

Alolo cutenya ustajah daaliya nie..

SweetLikeWhat said...

ololo tomei die pakai tudung ye

:::Klik, klik, klik....:::